Online adatszolgáltatás NAV részére

megosztás:

2018. július 1-jétől érvénybe lép az online adatszolgáltatás a kiállított számlákról a NAV-felé, melynek szabályozása jelentősen szigorodott. A számlázó programok fejlesztőinek számos módosítást kellett végrehajtaniuk, hogy a számlázó program megfeleljen az új jogszabályi rendelkezéseknek.

 

A Duna Expert Kft nem foglalkozik programfejlesztéssel és nem ismeri az ezzel kapcsolatos követendő új rendeleteket. Cégünk a Multi Kft szolgáltatásait használja, aki az Apolló számlázó modul szoftverfejlesztője, és aki minden szükséges módosítást elvégzett a számlázó modulon a hatályos rendelkezésnek megfelelően.

 

Önöknek azonosítani kell a számlázó modulban azt a személyt, aki a vevőszámláikat kiállítja. Az Önök által kijelölt személynek Ügyfélkapus belépéssel kell rendelkeznie.

 

Amennyiben Önök nem az Apollo számlázó modult használják, kérjük, ellenőrizzék, hogy a számlázó rendszerük megfelel a jelenlegi törvényi rendelkezéseknek és az a személy, aki a számlázásért felelős bejelentésre került a NAV felé, valóban rendelkezik Ügyfélkapus belépéssel. Kérjük, hogy erről a bejelentésről, küldjék meg a részünkre a visszaigazolást.

Visszajelzés

    Név (kötelező)

    Üzenet

    Írja be a kódot: captcha